marți, 30 decembrie 2014

Desert snikers


Un desert surprinzator si savuros pentru trecerea dintre ani! Aceasta prajitura se prepara foarte usor si este chiar mai buna daca sta ceva timp la frigider. De altfel, o puteti personaliza dupa preferinte, cu ingrediente pe care sigur le aveti prin casa in perioada asta. 

Aveti nevoie de:
- aproximativ 200 grame biscuiti sau chiar si turta dulce
- 1 cutie crema branza fina tip Philadelphia
- 2-3 mere verzi taiate cubulete
- 2-3 batoane snikers/ 1-2 tablete ciocolata topita

Se faramiteaza biscuitii si se pregatesc cubuletele de mere. Se mixeaza crema de branza cu 3-4 linguri de zahar dupa gust. Se topeste ciocolata cu putin lapte pana devine un sos lucios, se maruntesc si batoanele snikers si se trece la asamblarea desertului. 

Puteti folosi pahare, mici boluri transparente, pahare cu picior tip cocktail sau chiar un bol mare, sa ajunga pentru toata lumea, depinde doar de imaginatia dvs. Incepeti asamblarea cu un strat de crema la baza cupei, apoi un strat de biscuiti, cubulete de mar, ciocolata topita sau cubulete de snikers, iar crema si tot asa pana se umple paharul. Lasati putin la frigider pana la servire si asta e tot!

Pentru varianta dietetica a desertului folositi biscuiti digestivi, miere in loc de zahar iar toppingul de ciocolata se face foarte simplu din cateva linguri de miere si 1-2 lingurite pudra de cacao. Pofta buna!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu