marți, 16 decembrie 2014

Nunta de poveste... iarna

Scriam intr-un post anterior ca pe mine deja a inceput sa ma cuprinda atmosfera sarbatorilor de iarna. Si cum sa nu te cuprinda cand orasul este plin de luminite, la radio se aud colinde iar lumea deja se gandeste la cadouri, impodobitul bradului si zapada? Toata lumea pare sa fie mai buna, mai darnica si mai vesela in aceasta perioada a anului, iar daca mai adaugam si cativa fulgi de nea obtinem decorul de poveste perfect.

Si ce se potriveste mai bine cu o nunta decat o atmosfera de basm? Poate o sa va intrebati cati dintre cunoscuti vostri au indraznit sa se incumete la organizarea unei nunti pe timp de iarna. Insa cu putina inspiratie, vremea si atmosfera de sarbatoare ar putea lucra in avantajul nostru si ar aduce cu siguranta elementul de originalitate intr-o frumoasa poveste de dragoste. De altfel, o nunta pe timp de iarna vine si cu o serie de avantaje la pachet:

  • Decor de poveste si poze reusite

Peisajul alb si decorul de afara vor aduce un farmec deosebit pozelor de nunta. Iar daca ninge, cu atat mai mult veti obtine niste amintiri deosebite.  

  • Tema si decoratiuni mult mai usor de ales
Poti alege foarte simplu tema fulgilor de nea, tema Craciunului sau poveste de iarna. Poti creea scene minunate atat afara, cu o sanie de zapada sau brazi impodobiti alaturi de care invitatii pot face poze, cat si inauntru daca alegi un restaurant cu un semineu, de ce nu, sau langa un candy bar cu ceai, ciocolata calda, dulciuri de sezon si chiar vin fiert cu scortisoara. Pornind de la invitatii, aranjamentele pentru mese si pana la decoratiuni sau marturii, atmosfera iernii in mod cert iti va aduce inspiratia necesara pentru a face cele mai bune alegeri.




  • Costuri avantajoase pe toate planurile

Si aici puteti include majoritatea elementelor importante pentru o nunta: restaurant, meniu, decoratii, formatie, fotograf, chiar si imbracamintea pentru ziua cea mare. Restaurantele vor avea costuri mai mici decat pe timp de vara, iar libertatea in alegerea meniului va fi mult mai mare. Se pot include chiar si retete traditionale, mai ales daca veti alege luna Decembrie pentru evenimentul vostru. 

Cat despre formatie si fotograf este clar ca in aceasta perioada cererea este mai scazuta decat in perioada verii si prin urmare, preturile mult mai avantajoase, iar disponibilitatea aproape garantata. 

       

Pentru tinuta din ziua cea mare, nu va sfiiti sa alegeti o rochie cu putina blanita, un palton sau chiar o haina de blana pe care sa o purtati peste rochie cand sunteti afara. Targurile de nunti sunt chiar mai numeroase in aceasta perioada si au destule oferte speciale. De asemenea, nici incaltamintea nu trebuie neglijata. Puteti alege niste ghetute cu blanita pe care sa le schimbati cu pantofi cand sunteti in interior.

  • Luna de miere memorabila
Pentru o nunta in sezonul rece, luna de miere intr-un tinut calduros, la plaja, in mod sigur va fi ceva diferit si special. De asemenea, daca alegeti sa plecati in perioada ianuarie-martie veti face din nou economii si nici nu o veti asocia cu vacanta de vara, cum se intampla de obicei in sezonul cald. Sau daca sunteti pasionati de iarna si sporturile specifice, puteti celebra povestea voastra de dragoste cu o luna de miere la munte, intr-un decor feeric, la un hotel sau o cabana cu semineu si multa zapada. 






Foto: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu