marți, 30 decembrie 2014

Desert cu budinca si cozonac

Stiu, stiu....nici bine n-am terminat cu pregatirile de Craciun si deja vine Revelionul. Daca inca nu v-ati hotarat ce bunatati sa preparati pentru aceste zile, vin azi cu 3 retete super simple si usor de pregatit, care sa va serveasca drept inspiratie :) 


In primul rand sa vorbim despre cozonacul sau checul care v-a ramas daca ati facut prea mult de Craciun! Daca inca este bun, nu il aruncati...il puteti transforma intr-un delicios desert rece! 


Aveti nevoie de:
- 1 sau 2 plicuri de budinca vanilie, in functie de cantitatea de cozonac sau chec disponibila
- 500 ml lapte pt fiecare plic de budinca
- 1- 2 tablete de ciocolata pentru decor


Prepararea este mai mult decat simpla:
1. Taiati cozonacul sau checul cubulete si asezati-l in tava sau bolurile in care doriti sa preparati desertul. 
2. Pregatiti budinca conform instructiunilor de pe plic si turnati-o peste cubuletele taiate. 
3. Topiti ciocolata cu putin lapte si intindeti-o peste budinca. 
4. Lasati cateva ore la rece inainte de a servi si gata desetul!

Veti fi surprinsi ce desert usor si delicios iese! Pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu