vineri, 9 ianuarie 2015

Idei originale...fara buget prea mare

Costuri mici, decoratiuni surprinzatoare

Un eveniment reusit nu trebuie sa insemne neaparat cheltuieli ridicate. Poti obtine efecte spectaculoase cu putina inspiratie si elementele potrivite. 

Artificii

Cu siguranta vei obtine fotografii reusite cu ajutorul artificiilor pe care le poti imparti invitatilor sa le aprinda. Elementul amuzant va spori efectul de celebrare pentru deschiderea petrecerii si va surprinde placut si invitatii in acelasi timp.

 Lampioane decorative


Atat de simple si atat de placute, aceste lampioane vor aduce un aer intim si elegant oricarei petreceri. Le puteti atarna afara, pe terasa, in curtea localului sau puteti crea un loc special de poze cu ajutorul lor. Imaginatia este singura bariera :)

Lumanarile pot fi de mare folos daca stim sa profitam de de efectul lor. Nu va sfiiti sa luminati o alee cu ajutorul lor sau le puteti folosi pentru aranjamentele de masa. O lumina usor difuza creaza un cadru mai relaxat pentru o petrecere spre deosebire de salile puternic luminate.


Aleea de la intrarea in locatia petrecerii dvs poate fi pusa in valoare nu numai de lumanari. Puteti folosi perdelute din margele fine, ghirlande din flori sau pom-poms si baloane, in functie de timpul evenimentului. 


Si daca tot le-am mentionat, baloanele se potrivesc de minune la un botez sau aniversarea copiilor. Le puteti folosi ca aranjamente de masa sau puteti adauga in ele confeti, spre incantarea copiilor. Revin in postarile viitoare si cu alte elemente inedite de inspiratie :)







Sursa foto - Pinterest





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu