sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Tendinte noi in materie de evenimente

Pentru ca am tot vorbit de candy bar si elemente inedite, m-am gandit sa dezvolt putin subiectul si sa vedem care sunt cele mai noi tendinte in materie de evenimente speciale.

1. Prima pozitie o ocupa desigur candy buffet-ul, care stim deja ca reprezinta o colectie dulce din deserturi fine si cat mai variate, cum sunt cupcakes, cake pops, macarons, murshmallows, minitarte, bezele, bomboane si lista poate continua dupa imaginatia fiecaruia. 

Acestea vin in suporturi si aranjamente elegante, care sa se potriveasca cu tema si culorile evenimentului, frumos decorate. Pot contine mesaje sau stegulete decorative cu initialele mirilor sau numele copilului in cazul unui botez, dar si logo-ul companiei sau numele unui produs pentru evenimenele business. Din bomboane se pot realiza diferite sculpturi si aranjamente pentru a completa decorul dulce.
 
 2. Fruit bar sau barul de fructe este un alt element inedit si poate fi o varianta mai sanatoasa a unui candy bar de altfel. Fructele frumos decorate si proportionate pot fi aranjate pe suporturi din cristal sau chiar gheata sculptata, pentru un plus de efect. Pe langa fructe, puteti avea si frigarui din fructe si murshmallows sau alte specialitati delicioase. Acestea pot fi servite alaturi de o fantana de ciocolata spre deliciul invitatilor, iar succesul va fi garantat.


3. Cigar bar este un trend nou in materie de evenimente si este dedicat in special domnilor. Acesta poate contine pe langa varietatea de tigari cu diferite arome, trabucuri sau narghilea si o selectie de bauturi fine dedicate domnilor sau cocktailuri pentru a nu neglija nici doamnele si domnisoarele de la petrecere. Pentru a va asigura ca invitatii raman cu siguranta placut impresionati si aici se pot folosi sculpturi sau chiar un bar de gheata ca suport pentru bauturi.


4. Si pentru ca le-am tot mentionat, sculpturile de gheata chiar pot aduce un efect special oricarui eveniment. Se preteaza foarte bine pentru fruit si liquor bar-uri, dar si pentru ornamentele din flori, logo-ul unei firme sau pur si simplu sculptate in diferite forme. Acestea au un impact vizual puternic si vor fi cu siguranta admirate la orice eveniment.

Oricare dintre aceste elemente v-ar placea mai mult sau ati decide sa folositi, va completa in mod sigur structura unui eveniment reusit si va impresiona chiar si cei mai mofturosi invitati. 

Si pentru ca lista cu elemente inedite poate continua la nesfarsit, in functie de imaginatie si buget, promit ca o sa revin asupra acesteia cu cat mai multe informatii perfecte pentru inspiratie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu