luni, 24 noiembrie 2014

Aranjamente din bomboane

Pentru ca se apropie cu pasi repezi perioada sarbatorilor de iarna, ma gandesc ca este cel mai bun moment sa fim creativi. Daca tot trebuie sa ne gandim la cadourile pentru cei dragi, la masa de sarbatori sau cu ce sa ne mai impresionam prietenii si invitatii, de ce sa nu luam in calcul ceva special care sa le imbine pe toate?

Aparute initial ca o alternativa a cosului sau florilor naturale, buchetele si aranjamentele din bomboane au inceput sa prinda tot mai mult teren in ultimul timp. Combinate in diverse forme si culori, bomboanele dau un aspect spectaculos buchetului sau aranjamentului si va surprinde cu siguranta.

Daca vreti sa impresionati prin originalitate, nu treceti cu vederea aceste aranjamente mai putin conventionale si foarte adaptabile. Pot fi folosite cu succces garantat pentru orice ocazie, indiferent daca sunt pentru o nunta ori botez, o zi de nastere, la birou sau in sufrageria proprie:
  • Ca un cadou deosebit pentru prieteni, cunoscuti sau parteneri de afaceri. 
  • Pentru masa sau petrecerile de sarbatori.
  • Ca si aranjamente centrale de masa, marturii pentru invitati sau in componenta candy buffet- ului la nunti, botezuri sau petreceri tematice.
Inedite si gustoase, aranjamentele sau pomii din bomboane pot constitui o surpriza dulce pentru evenimentul perfect! Din aceste motive, de astazi intra si in gama Lally's candy bar, in componenta candy buffet-ului pentru evenimente, dar si individuale la cerere. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu