Nu stiu la voi cum este, dar eu vara prefer deserturile la pahar si profit din plin de fructele de sezon sa incerc cat mai multe combinatii, mai mult sau mai putin inedite.
Combinatia de astazi? O crema usoara si ciocolatoasa, pe care o puteti folosi simpla sau in diferite variante cu fructe, biscuiti, piscoturi sau chiar la umplerea torturilor. Pe cat de simpla si usoara este, pe atat va puteti lasa imaginatia sa se joace si sa creati diferite combinatii dupa preferinte :)
Ingrediente:
- 1 borcan Nutella
- 1 cutie mascarpone
- 1 cutie frisca lichida
- capsuni optional pentru decor
- piscoturi/ biscuiti graham/ fursecuri optional
Prima data amestecam Nutella cu mascarpone pana se incorporeaza complet. Mixam apoi frisca si o adaugam in prima compozitie. Amestecam usor pana se incorporeaza si frisca si gata desertul! Mai trebuie doar ornat acum. Adaugati fructe sau piscoturi si finisati cu nuci caramelizate, alune, etc dupa preferinte.
Pont: daca nu amestecati complet frisca, se obtine un aspect frumos marmorat, din crema de ciocolata si frisca. In desertul de azi, am preferat aspectul ciocolatos in combinatie cu aroma capsunilor. Aspectul marmorat il folosesc mai mult in combinatie cu piscoturi, dar nu va sfiiti sa va jucati si sa descoperiti combinatia preferata singuri :) Have fun baking!
p.s: sezonul evenimentelor ma tine un pic ocupata si nu apuc sa scriu atat de mult pe cat as vrea, dar revin in curand cu noutati :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu